Asertywny. 9 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2012 Witam, Wykonam mailing do ponad 150 tyś osób. Cena : 20zł !!!! Adresy e-mailowe pochodzą ze wszystkich stron prowadzonych przeze mnie do tej pory. (Głównie tematyka CS) Są legalne(akceptacja regulaminu), nie ma tam ŻADNYCH botów. Kontakt gg:6483156 Po zrobieniu przelewu, wysyłam maile i daję screen, że rozesłałem owy mailing. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2012 Mógł byś podać na forum linki do twoich stron, z których pochodzą adresy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asertywny. 9 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2012 Było ich na prawdę dużo. Planeta-esportu cssq cs-replay cs-pistolecik itd itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2012 ja jestem zainteresowany, zapraszam na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asertywny. 9 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2012 Pan donlupak jako pierwszy skorzystał z mojej oferty Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2012 Nie widzę efektów jakichkolwiek. Poczekamy jeszcze te 2-3 dni, chodź efekty powinny być widoczne od razu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2012 A czego się spodziewałeś? Przecież to śmieciowa baza danych, banda dzieciaków a do tego większość maili to już nieistniejące, nieaktywne, nieczytane lub przepełnione skrzynki lub założone tylko po to żeby na takich "portalach" się zarejestrować żeby potem tego całego spamu nie czytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asertywny. 9 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2012 A czego się spodziewałeś? Przecież to śmieciowa baza danych, banda dzieciaków a do tego większość maili to już nieistniejące, nieaktywne, nieczytane lub przepełnione skrzynki lub założone tylko po to żeby na takich "portalach" się zarejestrować żeby potem tego całego spamu nie czytać. Mylisz się kolego, wszystkie maile musiały być aktywne. Moje fora wymagały akceptacji e-mailowej. Nie wiesz=nie mów. Nie wiem czy ktoś to czyta czy nie, tego się nie da przewidzieć, jednak "parę" osób z tych 150tyś na pewno odczyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2012 Jeżeli uważasz, że jeżeli 3-4 lata maile były aktywne to teraz nadal są aktywne to się grubo mylisz. Trzeba było się pochwalić z jakiś lat te maile pochodziły. Baza śmieciowa i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asertywny. 9 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2012 Na pewno jest sporo nieaktywnych, ale ja np mam 1 maila, którego używam od X lat. I takich osób jest na pewno dużo więcej. Jeśli nie jesteś zainteresowany kupnem, nie wtrącaj się bo Twoje zdanie jest dla mnie zerowe. Po prosto kolejny hejter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2012 Nie jestem zainteresowany kupnem bo nie kupuję śmieci. Zauważ, że to jest forum dyskusyjne a nie allegro więc każdy ma prawo wtrącić swoje zdanie i może jest ono dla Ciebie zerowe ale dla innych użytkowników może okazać się pomocne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asertywny. 9 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2012 Ale czy ktoś prosił o opinie w tym temacie ? Nie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2012 Może pierw wyślij im maila i niech wcisną ci co kolwiek albo odpiszą by sprawdzić ile jest aktywnych i wyjdzie może 20 k tych maili. Nie polecam takiego śmieciowego mailingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asertywny. 9 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2012 Panowie nie czekam na Wasze opinie. Nie spamować mi tu ! Nie kupujesz=nie pisz ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2012 Piszesz na forum dyskusyjnym. Każdy ma prawo głosu. Jeśli niech chcesz by ktoś pisał to nie zakładaj tematu proste. ALE I TAK JA NIE POLECAM TAKIEGO ŚMIECIOWEGO MAILINGU STRATA KASY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asertywny. 9 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2012 Strata kasy to nie jest, ja wysłałem dzisiaj na swoją stronę mailing i zarobiłem z reklam ponad 10zł a zawsze zarabiałem 1-2 zł, więc coś to musiało dać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2012 (edytowany) Ale wydałeś na ten mailing (płacąc samemu sobie) 20zł, więc i tak stratny jesteś. ; ) Pomijając kwestie tego ile z tych adresów jest faktycznie aktywnych, wspomnieć należy też o tym, jak często z danego źródła wychodzi taki mailing. Jeśli raz na dwa, trzy miesiące, wówczas z pewnością będzie przeczytany. Jeśli regularnie co kilka, kilkanaście dni, wówczas jest duża szansa, że będzie przynajmniej częściowo ignorowany. W momencie, gdy mailing idzie regularnie co dwa, trzy, cztery dni, wówczas duża liczba osób oznaczy go jako spam i już zawsze tam będzie trafiał. Tak przynajmniej ja robię - ostatnio pewien serwis zaczął wysyłać reklamy niemal codziennie: gdy dawniej było to co kilka miesięcy - czytałem z uwagą, gdy co kilka tygodni - już zaczynałem niektóre wiadomości ignorować, gdy zaczęło się zbyt często - oznaczyłem jako spam i już wszystko stamtąd (nawet nie reklamy) trafia u mnie do spamu. Edytowano Marzec 22, 2012 przez Piotr GRD (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2012 Jeszcze kwestia filtrów antyspamowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asertywny. 9 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2012 Ale wydałeś na ten mailing (płacąc samemu sobie) 20zł, więc i tak stratny jesteś. ; ) Pomijając kwestie tego ile z tych adresów jest faktycznie aktywnych, wspomnieć należy też o tym, jak często z danego źródła wychodzi taki mailing. Jeśli raz na dwa, trzy miesiące, wówczas z pewnością będzie przeczytany. Jeśli regularnie co kilka, kilkanaście dni, wówczas jest duża szansa, że będzie przynajmniej częściowo ignorowany. W momencie, gdy mailing idzie regularnie co dwa, trzy, cztery dni, wówczas duża liczba osób oznaczy go jako spam i już zawsze tam będzie trafiał. Tak przynajmniej ja robię - ostatnio pewien serwis zaczął wysyłać reklamy niemal codziennie: gdy dawniej było to co kilka miesięcy - czytałem z uwagą, gdy co kilka tygodni - już zaczynałem niektóre wiadomości ignorować, gdy zaczęło się zbyt często - oznaczyłem jako spam i już wszystko stamtąd (nawet nie reklamy) trafia u mnie do spamu. Samemu sobie nie płaciłem... Mailing był rozesłany z dwóch innych maili tylko 2 razy ! Więc NA PEWNO nie znajdzie się w folderze SPAM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2012 Ja nie odnotowałem żądnych wejść z maili ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2012 Trzeba było sobie w mailingu jakiś obrazek wstawić i obserwować jego wywołania, miałbyś chociaż podgląd na tych co kliknęli w "pokaż obrazki" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2012 Ja szukałem już parę dni temu to są strony, które istniały parę lat tamu - 2008,2009 a teraz już ich nie ma, domeny też wolne co jest podstawowym wyznacznikiem śmieciowości tej bazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2012 (edytowany) Cóż za problem znaleźć/kupić bazę w internecie. Taką którą ma pewnie ze 100 lub więcej osób. Edytowano Marzec 25, 2012 przez SaVaGe123 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2012 20 zł za 150 tyś emaili ? czego się spodziewacie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2012 Autor to zwyczajny oszust, argumenty ? 1. Twierdzi że mailing wysyła w 10 minut (przypominam że to baza 150 tyś maili) 2. Próbuje udowodnić że mailing wysyła... outlookiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach