webtalk 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 Witam Mam do sprzedania kompa o parametrach: Procesor: 4x 3.0GHZ Karta graficzna: Radeon HD6770 1GB GDDR5 Dysk 1TB (lub 500gb, albo 250 ewentualnie 1,25 TB) Ram: 4GB DDR3 1333MHZ Cena do uzgodnienia na pw Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtalk 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 AMD Athlon II Multi-Core Processor X4 640 Co do ceny to czekam na propozycje, czas odstawić kompa i kupić jakiś motor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 Dam 200zł - na Ogarka starczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtalk 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 (edytowany) Dam 200zł - na Ogarka starczy Haha, myślałem o czymś mocniejszym Dodam jeszcze, że dyski to 2x500gb 1x250gb Płyta głowna: MSI 760GM- P23 FX Edytowano Marzec 20, 2012 przez webtalk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 Ale choć orientacyjną cenę musisz podać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 To nie jakaś tajniacka odmiana Allegro, gdzie się będą ludziki licytować w kuluarach. Chcesz sprzedać, to podaj za ile, jak chcesz żeby chętni się przebijali, to wystaw aukcję. Wkurza mnie takie "tajniakowanie", Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtalk 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 To nie jakaś tajniacka odmiana Allegro, gdzie się będą ludziki licytować w kuluarach. Chcesz sprzedać, to podaj za ile, jak chcesz żeby chętni się przebijali, to wystaw aukcję. Wkurza mnie takie "tajniakowanie", Jakie tajniackie? Po prostu nie wiem ile mogę za niego zgarnąć jak go kupowałem parę miesięcy temu dałem około 2tys (same dyski sporo kosztowały z powody tych powodzi) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 Jakie tajniackie? Po prostu nie wiem ile mogę za niego zgarnąć jak go kupowałem parę miesięcy temu dałem około 2tys (same dyski sporo kosztowały z powody tych powodzi) (...) Cena do uzgodnienia na pw (...) Takie tajniackie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtalk 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 Składany przez znajomego, dyski to (te po 500gb) WDC WD500 bufor 16mb, ten 250gb to samsung HD252HJ, zasilacz to areo vp-450 @up Poprawka aero vp-450 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 ten 250gb to samsung HD252HJ Lepiej nie trzymaj na nim danych, których utrata Cię zaboli, bo to bardzo awaryjny dysk Rzekłbym szrot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtalk 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 Lepiej nie trzymaj na nim danych, których utrata Cię zaboli, bo to bardzo awaryjny dysk Rzekłbym szrot. Akurat ten mam od 3 lat i nigdy mu nic nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 Poczytaj na internecie o Samsungach F1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtalk 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 Ja nie mówię ze to nie jest shit tylko, że nigdy nie miałem z nim problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach