pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 (edytowany) Witajcie, Nie wiem czy to dobry dział - jeśli nie proszę o przeniesienie. http://center-shot.pl/ klucz steam za 15zł sms? troszkę mi dziwne jeśli na allegro są minimum 30 zł /przelew Na stronie jest podany numer i treść sms'a - która firma ich obsługuje ? bo chętnie bym do nich napisał .... Pozdrawiam Edytowano Marzec 20, 2012 przez pakozaur (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 (edytowany) Odpowiedziałeś sobie sam na to pytanie. Dodam jeszcze, że taki użytkonik premium sms otrzymuje 50-60% z sms'a. Edytowano Marzec 20, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 No tak ale osoba, która się nie zna kupi i nie będzie wiedziała co zrobić..... Kto może obsługiwać te płatności? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vet0 19 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 Obsługiwane chyba przez platnosci-online.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 Przecież na dole strony masz wielki banner... dotpay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 (edytowany) Obsługiwane chyba przez platnosci-online.pl Jeżeli tak to można zgłosić złamanie regulaminu. W przypadku płatności na platnosci-online.pl musisz: 1. Podać dane właściciela (np. e-mail) 2. Podać obsługiwane sieci 3. Firmę która obsługuje płatności Na głównej jest niby logo dotpay, a tam nie wiem jak jest. Na pewno da się do czegoś przyczepić hehe Edit: Skrypt niedopracowany Wpisałem byle jakie dane i: Klucz Zostal Wyslany Na Poczte ! :-) Zapraszamy Ponownie Ciekawe czy mi coś przyjdzie hehe Edytowano Marzec 20, 2012 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 Ciekawe czy mi coś przyjdzie hehe Jak przyjdzie to mów też wyślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vet0 19 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 Przecież na dole strony masz wielki banner... dotpay Dotpay chyba nie ma takich identyfikatorów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 Tak na szybko patrząć to opłaciłeś komuś konto w balmora.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 (edytowany) Na gołe oko widać, że to jakieś dziecko wałki kręci. Najpierw miał sieć serwerów cs pod tą domeną, a teraz wpadł pomysł na zarobek Pozdrawiam ludzi, którzy wierzą w takie coś i kupują klucze w ciemno. Teraz nawet nie masz do kogo zwrócić się zwrot kasiory, bo nie masz żadnych danych tego człowieka, w płatnościach online nie istenieje, bo jak kolega powyżej napisał: Tak na szybko patrząć to opłaciłeś komuś konto w balmora.pl Synek nawet nie będzie widział komu wysłać klucz, bo ten formularz to nawet nie jest formularzem. Obojętnie co wpiszesz wyskoczy Ci info: Klucz Zostal Wyslany Na Poczte ! :-) Zapraszamy Ponownie Dzieci będą robiły wałki, dopóki ludzie będą się nabierać. Edytowano Marzec 20, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FireHost.pl&e-Cast.pl 11 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 Dopóki nie dostaną po łapach. Jak teraz ma już takie zapędy to następnym razem będzie chciał więcej i za którymś razem ktoś mu nie odpuści. A jak wiadomo w sieci nie ma anonimów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 Heh... http://www.ilekosztujesms.pl/91909/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 No przecież trzeba zarobić na wakacje, jeleni w internecie jest więcej niż w lesie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 No przecież trzeba zarobić na wakacje, jeleni w internecie jest więcej niż w lesie. Niestety, tylko, że na te internetowe nie można polować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2012 Jakby to przekroczyło 200 zł to można by pozwać właściciela domeny za oszustwo. Bo jak na razie to ma niską szkodliwość społeczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2012 Dziś dostałem wiadomość na email. Siema ! , Sprzedajemy nowe NIE UŻYWANE ! klucze STEAM ! Do Counter-Strike 1.6 ! Za jedyne 15zł SMS + Vat ! Chcesz skorzystać ? wejdź ! Kliknij Tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2012 Heh, a widzieliście ten "regulamin"? 1.Koszt 1 SMS wynosi : 23.37 zl ! 2.Nie wysylamy kluczy na mail ! 3. Wysylajac SMS wspierasz nasz portal ;-) 4. W zaden inny sposob nie mozna u nas dostac klucza ! 5. Wysylajac sms , jestes zobowiazany przestrzegac regulaminu ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2012 Aha... Regulamin mówi sam za siebie. Klucza nie otrzymasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2012 Czyli za co płacimy za przestępstwa, czy za co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2012 Czytales regulamin? Wspierasz preznie rozwijajacy sie 'serwis' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2012 Szkoda że nie wiesz nawet jaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2012 No właśnie czytałem i zastanawiam się co to za serwis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2012 Ok, czyli ja też tak mogę zrobić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2012 Panowie rynek w PL zalewają rosyjskie/ ukraińskie klucze i cena takiego klucza np. do CS 1.6 to około 8 zł ... nie mniej ta oferta jest podejrzana bo koleś niszczy rynek : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość targus Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2012 Chłopaki znam tego gościa on ma z 17 lat jak chcecie mogę dać gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach