Gość Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2012 Aktualnie wykonałem przekierowanie 301 z PR2 na moją stronę rozrywkową, którą chcę się wymienić. Strona typu : kwejk, demotywatory, śmieszne filmy, śmieszne zdjęcia czy foto wpadki Oczywiście stronę już pozycjonuje, to tylko kwestia czasu aby podskoczyły pozycje. Mogę dodać do podlinkowanych blogów/precli linka (na wszystkie podstrony). PR1 - 5 stron W razie pytań zapraszam serdecznie do kontaktu bezpośrednio na PW lub @ : donlupak@gmail.com DonLupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2012 (edytowany) Nie rozumiem? Możesz wyjaśnić, czego oczekujesz i co oferujesz ? Oferujesz stronę rozrywkową za ? No i co to za strona (link) Czy chodzi ci o wymianę linków? Edytowano Marzec 18, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2012 Chcę się wymienić linkiem, oferuję link na 5 blogach z PR1 za umieszczenie mojego linku PR1 za PR1 ewentualnie PR4-5 za 5 linków na 5 x PR1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2012 Podaj link na PW tej strony, zobaczę co da się zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach