Szymoneks12 0 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2012 Potrzebuję serwera pod stronę WWW. Będzie na nim stało forum, oraz blog WordPressa. Póki co forum ma 500 zarejstrowanych użytkowników, ale niedługo będzie dużo więcej Minimum 500MB miejsca, transfer nie wiem ile będzie potrzebny. Minimum jedna baza MySQL. Chcę także pod ten serwer podpiąć dwie subdomeny, ale nie podpinać głównej domeny. Co polecacie? Cena do 15zł/miesiąc, ale czym tańsze tym lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MyDevil.net 24 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2012 Witam, Zapraszamy do zapoznania się z ofertą MyDevil.net. Pakiet IRC2 za 10 złotych miesięcznie będzie spełniał Pańskie wymagania. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hexcom.net Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2012 Zapraszam do skorzystania z naszej oferty. Płatności miesięczne już od 9,22 zł brutto za pakiet Hex 3GB: https://www.hexcom.net/pl/home/site/1/Serwery-Wirtualne/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szymoneks12 0 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2012 (edytowany) Wybrałem HexCom. Tylko takie pytanie: jak utworzyć przekierowanie do Was na SUBdomenę, bez dodawania rekordów NS do głównej domeny. Mogę dodać do subdomen rekordy NS, A, CNAME... I chciałbym mieć dwie subdomeny Edytowano Marzec 18, 2012 przez Szymoneks12 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hexcom.net Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2012 Proszę się skontaktować z nami: bok@hexcom.net lub poprzez czat na stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach