Gość Hugos Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 Witam, szukam serwera VPS, który obsłuży około 40 stron www (w większości są to strony firmowe oparte na wordpress oraz joomla) + do tego narzędzia takie jak OmniADD, OmniPING, Publiker, SEOCAT, Microsite Manager. Przydałyby się jęszcze do tego adresy IP w ilości 30-60. Czekam na propozycje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 Zerknij na naszą oferte link masz w stopce ponizej koszt dodatkowego Ip 4 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 Budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 taniej Cię wyjdzie konto seo z 60 IP współdzielonymi, bo nie przypuszczam abyś potrzebował dedykowanych, na którym postawisz stronki a na narzędzia kupił vps bez dodatkowych IP. IP dedykowane drożej wyjdą niż vps. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizzo 30 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 Być może zainteresuje Cię ich oferta: http://hosting.seo-linuxpl.com/ Sam co prawda nie posiadam takiego konta, jednak ich konta WWW wytrzymują dość dużo. Polecam rozmowę z konsultantem na czacie lub kontakt drogą mailową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hugos Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2012 Od razu mówię, że nie interesują mnie hostingi SEO z współdzielonymi adresami IP, bo to jest o dupę rozbić (śmieciowe IP jak dla mnie). VPS + do tego opcje na dodatkowe IP. Budżetu nie podaję, proszę o propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajfi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2012 Ja niedawno kupiłem VPS-a w serw4web.pl i nie narzekam jak dla mnie Ok - dodatkowy adres IP kosztuje 6zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach