qetli 10 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 Witam napisałem system newsów i mam pytanie jak najlepiej zrobic taki skrypt ktory bedzie newsy rozkładał na kilka stron po prostu bedzie taka opcja poprzednia 1 2 3 4 5 6 nastepna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glibnes 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 Pobieraj tylko część newsów jakie chcesz wyświetlić na jednej stronie (np. 20), i napisz sobie (lub użyj gotowego skryptu) klasę/funkcję paginacyjną (która na podstawie ilości newsów ogółem, obecnej stronie i ilości newsów na stronę wygeneruje Ci listę stron). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qetli 10 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2012 A mozna jakis link z tym skryptem bo nie mogę znaleść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2012 np. http://pear.php.net/package/Pager PS. google nie gryzie, hint - "php pager" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach