Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 Czyżby w końcu nowy panel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 Oby... bo już prawie rezygnowałem z ich usług przez borsucze takie podejście. Progreso to pikuś przy zacofaniu KEI... dobrze, że poziom usług bombowy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 Za KEI.pl z FB: "Tak, to nasz nowy Webas." YEAH! : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 a juz powoli zaczałem łapać o co chodzi w obecnym potworku... znowu będe musiał się uczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2012 Czy ktoś oprócz mnie pamięta jeszcze zupełnie pierwszy panel kei? :-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2012 Noooo cywilizacja Fajnie, bo serio porządna firma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkm 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2012 no wcześniej bylo strasznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach