Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 Witam, czy istnieje jakiś system, który pozwalałbym na sprzedaż linków, na kilkuset stronach internetowych? Chodzi o to, że posiadam darmowy hosting, do każdej strony www automatycznie doklejane są moje linki, chciałbym aby każdy użytkownik mógł kupić sobie link na każdej ze stron. Z tego, co się orientuję to większość z takich serwisów musze zatwierdzić każdą ze stron, a mi chodzi tylko o odsłony, coś jak adtaily oblicza z wejść na stronę. Z góry dzięki za sugestie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mkbewe Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 Najlepiej to samemu napisać lub zlecić pod konkretne wymagania. Przy jednym serwerze napisanie takiego kodu to generalnie godzina roboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 No tak, wiem, ale bardziej zależy mi na jakimś systemie jak adtaily, gdzie zbieram sobie środki itd. Nie chcę działać na kocią łapę, bo na forum ludzie będą smarować, że prowadzę krzaka itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach