Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Pokuć

Seopilot.pl

Polecane posty

Gość Pokuć

Witam,

Dostałem od kilku znajomych link (z refem rzecz jasna :) ) do seopilot.pl Ponoć można zarobić parę groszy miesięcznie przy dobrym PageRank strony. Wszystko fajnie pięknie tylko czy to nie jest jakaś ściema ? Korzystał ktoś z tego, wypłacili kasę czy kombinują ? Zanim komukolwiek powierzę swoje dane to chciałbym mieć pewność że nie przekazuję ich jakimś ,,firmom" spod ciemnej gwiazdy. Warto w to wchodzić czy lepiej zająć się czymś innym ?

Pozdrawiam

Gość Pokuć

Dzięki za link ale wertować 45 stron to długa lektura :) A tak od siebie warto się w to bawić ? Chciałbym wrzucić te reklamy na jeden sklep którym zarządzam i dwie strony hobbystyczne/ download (wąska tematyka) z PR2 lub większy.

Moja strona została zablokowana *BEZ POWODU, NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO, TYLKO ODWIEDZINY GWAŁTOWNIE WZROSŁY*. Niestety support nie zna wytłumaczenia, a ja musiałem kod przeinstalować, i mi stronę odrzuciło. Mimo tego, uzbierałem 210zł w tydzień, więc nie jest źle.

Gość Pokuć

Wie może ktoś o co chodzi z tym doborem najlepszych stron ? Jak mam stronę z dobrym PR ale im nie pasującą bo brzydka np to jak to wtedy jest ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Zaloguj się, aby obserwować