Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 Witam, Dostałem od kilku znajomych link (z refem rzecz jasna ) do seopilot.pl Ponoć można zarobić parę groszy miesięcznie przy dobrym PageRank strony. Wszystko fajnie pięknie tylko czy to nie jest jakaś ściema ? Korzystał ktoś z tego, wypłacili kasę czy kombinują ? Zanim komukolwiek powierzę swoje dane to chciałbym mieć pewność że nie przekazuję ich jakimś ,,firmom" spod ciemnej gwiazdy. Warto w to wchodzić czy lepiej zająć się czymś innym ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 http://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=138739 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 Dzięki za link ale wertować 45 stron to długa lektura A tak od siebie warto się w to bawić ? Chciałbym wrzucić te reklamy na jeden sklep którym zarządzam i dwie strony hobbystyczne/ download (wąska tematyka) z PR2 lub większy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 + wypłaty szybko i wysokie - support, jak coś Ci nie będzie działać to radź se sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ratosluaf 4 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 Moja strona została zablokowana *BEZ POWODU, NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO, TYLKO ODWIEDZINY GWAŁTOWNIE WZROSŁY*. Niestety support nie zna wytłumaczenia, a ja musiałem kod przeinstalować, i mi stronę odrzuciło. Mimo tego, uzbierałem 210zł w tydzień, więc nie jest źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2012 Wie może ktoś o co chodzi z tym doborem najlepszych stron ? Jak mam stronę z dobrym PR ale im nie pasującą bo brzydka np to jak to wtedy jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach