webtalk 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 Jeżeli źle pisze, to proszę o przeniesienie ale nie znalazłem odpowiedniego działu. Pytam bo mi tu śmierdzi wyłudzaniem pieniędzy, znacie tego gościa, numer gg? http://www.web-talk.pl/index.php?/topic/354-sprzedam-licencja-ip-board/ Nie chcę, żeby czasem ktoś z moich userów dał się nabrać a w google znalałem, że tutaj też pisał tylko, że temat jest niedostępny więc pewnie kosz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 tutaj też ktoś tak tanio miał, dziwne to trochę jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtalk 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 Dlatego pytam, bo nie chcę żeby ktoś z moich userów się nabrał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 Ta, był tu taki. Założył kilka tematów, ale wszystkie poleciały do kosza. Pod różnymi nickami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtalk 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 Ok dzięki. W takim razie trzeba zbanować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach