Schizzo 30 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 Witam serdecznie, Mam małe pytanie: Dlaczego mój temat z reklamą forum został usunięty? Nie dostałem nawet żadnego powiadomienia na PW odnośnie całej sytuacji. Link do tematu: http://www.webhostingtalk.pl/topic/36088-compatto-forum-wielotematyczne/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dmho Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 (edytowany) Bo nikt nie lubi reklam btw. rozumiem że dopuszczasz reklamowanie różnych stron na swoim forum? Edytowano Marzec 14, 2012 przez dmho (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizzo 30 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 Dałem stronę do oceny a nie reklamowania się, ale okej. Jak tu każdy normalny temat się traktuje jak spam to dzięki. Nie, nie dopuszczam reklamowania żadnych stron na moim forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 Dziwny ten tok rozumowania. Skoro twierdzisz, ze Dałem stronę do oceny a nie reklamowania się, ale okej. to czemu biadolisz, sam sie przyznajac, ze mój temat z reklamą forum został usunięty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 Rozdwojenie jaźni ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizzo 30 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 Rozdwojenie jaźni ? http://pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzenie_dysocjacyjne_to%C5%BCsamo%C5%9Bci Kafi - pomyliło mi się ze względu na to, że dość dużo działam na forach reklamowych. No cóż, jeżeli mój temat łamał regulamin to trudno. Szkoda tylko, że nikt nie raczył udzielić mi rzeczowej odpowiedzi. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 Nie dostaniesz odpowiedzi z bardzo prostego powodu. Rejestrujac sie zgodziles sie na regulamin. Nawet, jesli nie rejestrujac, a logujac sie po dlugim czasie upierdliwy system wymusil klikniecie owego akceptuje. A tam punkt VII mowi wyraznie, co masz zrobic, jak masz jakies zazalenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizzo 30 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2012 Mam pisać list w sprawie tematu na forum? Odpuśćmy sobie te żarty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach