sbvc 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2006 15:45:37 (980xxxx)dupa jestes i tyle LOL! Moze myslał, że administratorem bluehost.pl jest kobieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srok@ 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2006 na dodatek (bóg wie skąd) obliczył, bóg wie skąd nasz zysk (który oczywiście się nie zgadzał) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2006 Bóg się pisze:) A chociaz zawyżył czy zaniżył ten zysk? Bo jak zaniżył to git - gorzej jak zawyżył:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srok@ 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2006 heh, o takich rzeczach jak zysk się nierozmawia Ktoś ma zły humor? Radze z nim pogadać o hostingu Na pewno się poprawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2006 Bóg się pisze:) To nie jest zasada formalna tylko zwyczajowa i dotyczy głównie wierzących. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2006 Ja pisałem biorac pod uwagę siebie - i nie bylo to jakies pouczenie:) Ale inni moga jak dla mnie pisac jak chcą Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2006 Zauważ, że gdybyś miał na myśli "innego" boga, to byś napisał z małej To tak OT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach