Lejman 1 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 Witam. Poszukuje VPS z kartą graficzną do bota do gry. Jest szansa znaleźć taką maszynę czy dedyka i pisać o włożenie jakiejś karty graficznej. Gadałem też ze znajomym(ma własną firmę) i mi mówił, że zrobiłby taką maszynę ale mnie koszty nie puszczają. Jeżeli ktoś byłby chętny na złożenie się na takiego dedyka to proszę o PW. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 (edytowany) Możesz zagadać do luźniejszych serwerowni, np. ionic.pl, netdc.pl, castpol.pl bądź krdc.pl Edytowano Marzec 14, 2012 przez xorg (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lejman 1 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 Piszę wszędzie ale na VPS nie ma szans, jedynie serwer dedykowany i tam włożyć jakąś kartę graficzną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 chcesz grać w daną grę na serwerze (bot ma grać) czy to bot do którego odpalenia chcesz mieć kartę graficzną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 @up Bot ma grać zapewne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 Nie zawsze o to chodzi. Może to być gra przeglądarkowa i wtedy wpisujesz w programie graficznym ustawienia bota i odpalasz, na tym się rola grafiki kończy i do tego wystarczy wirtualny pulpit + vnc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inside 8 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 na Xen HVM posiadasz dostęp do VNC (puplit , tak jak w komputerze na linuxie) Jeżeli to Ci starczy to napisz do idhosting.pl (mailem) oni indywidualnie oferują tez Xeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 na ovz też można postawić VNC z lekkim fluxboxem lub ciężkim gnomem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 Nie zawsze o to chodzi. Może to być gra przeglądarkowa i wtedy wpisujesz w programie graficznym ustawienia bota i odpalasz, na tym się rola grafiki kończy i do tego wystarczy wirtualny pulpit + vnc Chyba chodzi o to: Odpalasz grę(tibia, metin) później bota i ta gra+bot jest cały czas uruchomiony. @do autora I pewnie chcesz żeby był WinXP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lejman 1 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 Dokładnie to chodzi o bota do gry LOL. Odpala się bot, on odpala launchera z klientem i sam już wszystko robi. Muszę mieć dedykowaną kartę graficzną z pixel shader 2.0 i direct3d. Jeżeli chodzi o parametry VPSa to 2-3GHz i 2-3GB Ram i Windows. Łącze nie ma znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 nie wiem na jakiej zasadzie miałoby to działać, nie wyobrażam sobie przydzielenia do konkretnego VPSa mocy obliczeniowej karty graficznej. Nie jestem pewien ale na 99% nie da się postawić takiego VPSa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 @Lejman - nie opłaca się coś takiego. Po prostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biszkopcik 37 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 Koszty przerosną twoje oczekiwania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 (edytowany) Witam, Mamy grafikę w regularnej ofercie o tutaj: http://netdc.pl/page-parametry.html Ewentualnie możemy złożyć coś na nowym AMD, ale dotyczy to tylko serwerów dedykowanych. Pozdrawiam Edytowano Marzec 14, 2012 przez NetDC.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 Powiedzmy sobie - ile masz przeznaczone na to? Pewnie chciałbyś wydać okolo 50-70 zł. Sam dedyk z parametrami co podałeś wyżej to około 150 zł koszt miesięczny (dolicz jeszcze grafike).. Jest sens? Lol to i tak gra w której dochodzisz do 30 lvla i jest finito. Lepiej samemu pograc (wiem bo gram ) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 I boty są ogólnie niemile widziane w grach tak jak bazy :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lejman 1 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 Tylko mi chodzi o bota do robienia refów do LOL-a. Ja szukam VPS-a tak do 150-200zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2012 Za +/- 200zł możemy złożyć serwer dedykjowany z fajną grafiką. Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach