Andrzej Podgórny 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 Wtajcie. Mam domenę PC-Porady.pl i skończyły mi się pomysly co z nią zrobić. Myślałem aby zrobić forum komputerowe ale w sumie to nie wiem czy bym się przebił przez inne. Proszę o pomoc i pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 Oddaj komuś domenę w imię idei "by SEO-gnojki nie przechwyciły" - może ktoś będzie miał pomysł : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej Podgórny 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 To zrobibym w ostateczności Póki co chciałbym otrzymać jakieś porady itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 Może coś w rodzaju shoutboxa? Ktoś pisze pytanie o porade, ktoś odpowiedz. Sysyem poleconych, reputacji itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 Jakie forum komputerowe, ale tego jest strasznie dużo więc miałbyś cienkie szanse na sukces, ale warto próbować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej Podgórny 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 No właśnie, całkiem dużo jest takich for i w tym tkwi problem. Domena pozwoliła by na blog lub forum. Wydaje mi się że na tym koniec możlwości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 Serwis z dostępnymi manualami dla plyt procesorów i innego osprzętu itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej Podgórny 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 W sumie to wydaje się że nienajgorszy pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizzo 30 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 (edytowany) Możesz też utworzyć serwis z jakimiś poradnikami dla początkujących - na takie rzeczy jest dość spore branie a domena jak najbardziej by pasowała. Edytowano Marzec 14, 2012 przez Schizzo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 Może portal z pytaniami & odpowiedziami na trudne i te prostsze pytania odnośnie komputerów? Np. na stronie masz: artykuły poradniki I miejsce gdzie ktoś może zadać Tobie (lub administracji) pytanie, ty odpowiadasz (coś w rodzaju prywatnych wiadomości) gdy nadawca zaakceptuje (zaznaczy że pomogłeś) to dodawane będzie na stronie pod jakąś tam podstroną "Wasze pytania". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej Podgórny 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 Schizzo - Racja, ale sugerujesz coś w formie pdf, doc do pobrania czy ogólnie na stronie? Kamikadze - Podoba mi się, ale rozumiem że skrypt pod takie coś musiałbym dać do napisania komuś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 Jeżeli sam nie znasz to pewnie tak lub skorzystać z jakichś formularzy np. postawić wszystko na Joomli i dodać komponent jforms (dawno nie korzystałem z joomli więc na pewno coś fajnego doszło) Zawsze możesz dostosować pomysł pod coś co możesz łatwo dostać (np. CMS, dodatki, fora itp.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nico 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2012 Nie masz pomysłu co z nią zrobić to daj sobie spokój - nie nadajesz się do prowadzenia strony.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach