mart170 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2012 Wiem, że są miliony takich tematów w internecie, ale chcę dowiedzieć się od Was, jaka tematyka strony najbardziej interesuje Polaków. Aha i jeszcze jedno czy informacje sportowe mogą zainteresować Polaków na tyle by możliwy był zarobek na takiej stronie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2012 Wedlug mnie wszystkim sie zainteresuja, jak zostanie dobrze zareklamowane... wydaje mi sie, ze strony tworzy sie wedlug swoich zainteresowan, ale pewnie sie myle, bo takich tematow jest coraz wiecej. Jezeli zadajesz takie pytania to lepiej sobie odpusc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2012 Kiedyś robiło się stronę dla siebie (o tym co Cie interesje) a nie nastawioną na zysk "bo na to jest moda..." Top 1-2 pod w miarę dobrą frazą w google gwarantuje Ci dużą ilość odwiedzin bez względu jaka byłaby tematyka strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2012 Szukasz gotowego przepisu na biznes, tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2012 Jaka tematyka najbardziej interesuje Polaków... hmmm. No to masz garść tematów: - polityka - sport - moda i uroda - technologie - plotki z życia "gwiazd" - rozrywka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2012 Napewno strony P O R N O A tak na serio Technologie(Android i Apple Samsung) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2012 Te "androidowe" fora są teraz dość popularne Jak i również poszczególnych telefonów forum xpieri x10, xperi arc, samsunga galaxy 2 etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarna Mamba Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2012 (edytowany) Te "androidowe" fora są teraz dość popularne Jak i również poszczególnych telefonów forum xpieri x10, xperi arc, samsunga galaxy 2 etc. ~ potwierdzam. Teraz są popularne takie for'a, bo robią coraz więcej telefonów nowej generacji. Edytowano Marzec 31, 2012 przez Czarna Mamba (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach