Gość hgpanel Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2012 witam. szukam klienta pocztowego w którym jest opcja wyszukania wiadomości o danym temacie i skopiowania z niej treści po danym tekście. Np. klikam sobie wyszukaj wiadomości o temacie: Oferta w aukcji DDR III Gold Tekst do skopiowania z wiadomości: E-mail: ***** Może za dużo wymagam no ale kto wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2012 Nie wiem czy dobrze Ciebie zrozumiałem, podobne wyszukiwanie wiadomości masz w Thunderbird i The Bat. W Thunderbird po wpisaniu hasła pokazują Ci się emaile ze wszystkich skrzynek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hgpanel Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2012 Nie wiem czy dobrze Ciebie zrozumiałem, podobne wyszukiwanie wiadomości masz w Thunderbird i The Bat. W Thunderbird po wpisaniu hasła pokazują Ci się emaile ze wszystkich skrzynek. tak ale jak przychodzą powiadomienia z allegro to mam maila licytanta w wiadomosci a nie jako nadawca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2012 Teraz to już w ogóle nic nie rozumiem ... Może chodzi Ci o filtrowanie i sortowanie wiadomości pod odpowiednie foldery? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hgpanel Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2012 Teraz to już w ogóle nic nie rozumiem ... Może chodzi Ci o filtrowanie i sortowanie wiadomości pod odpowiednie foldery? Nie... No chodzi o to, że szukam wiadomości o danym temacie tak jak napisałem i no szuka mi emaili w treści tych maili i je widze na liscie jakiejś do skopiowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2012 (edytowany) Thunderbird ma taką wyszukiwarkę. W The Bat działa ona trochę inaczej, więc wydaje mi się że Thunderbird byłby tu odpowiedni. Edytowano Marzec 13, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2012 Sieve? http://en.wikipedia.org/wiki/Sieve_(mail_filtering_language) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach