outmc 1 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2012 Witam Chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda. Moj tata pracował pół roku w niemczech, wczoraj otrzymał PIT od pracodawcy oczywiście po niemiecku. Co dalej ? Mamy iśc do rozliczenia do dowolnego biura rachunkowego ? Rozliczą tam PIT niemiecki ? proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2012 aż tyle ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2012 aż tyle ? No nie mów, że w stosunku do tego co zarobił to jest duża kwota... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 a to inna bajka ile zarobił ja płaciłem za rozliczenie 15zł a On 250zł ? no ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 od 5 lat sie rozliczam w tym samym Biurze i zawsze mi tyle biorą, rozliczam się sam. Kraków ( Skawina ) PS Jesli ktoś mało sobie liczy to już uczeń ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 Po prostu podejrzanie mało, a mało najczęściej oznacza niższą albo jakość albo wykształcenie albo staż itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach