pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 Witam, Chciał bym się was zapytać ile kosztował by mnie taki panel i kto by go mógł wykonać. *rejestracja / logowanie *edycja profilu *Wirtualny portfel *Doładowanie sms/przelew online dotpay.pl *Transfer pieniedzy miedzy uzytkownikami *(automat) Zamowienie konta www wybierajac wlasne parametry np Dysk 100MB 200MB Transfer 1GB 2GB * Możliwosc edycji parametrow * ilosc dni do konca uslugi * automatyczne blokowanie gdy usługa nie zostanie opłacona * BOK * Zmiana hasła Direct admin ze strony panelu Wszystko musi być kompatybilne z Direct Adminem I teraz 2 sprawa ile bedzie nie kosztował taki sam panel tylko z rejestracją domen (automat)? Od razu mówie że żadnego krzaka nie robie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 Najtaniej wyjdzie Ci WHMCS z plugiem Dotpay. Za panel autorski zapłacisz jak za benzynę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 Witaj d.v jaka jest cena WHMCS ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 http://www.whmcs.com/order-now/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 aha dzięki ale dalej jestem zainteresowany prowizoryczną ceną takiego panelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 www.google.pl -> WHMCS Price i wiesz 16$ miesięcznie, 250$ jednorazowo, dolar obecnie g. warty (3.12 PLN) tak więc wychodzi ci odpowiednio kwota 49.92 PLN miesięcznie oraz 780 PLN jednorazowo. Cena takiego panelu to u lamera kilka tysięcy, u kogoś PRO cena startowa od kilkunastu tysi, kończąc na kilkudziesięciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 Czy macie jakiś kontakt do osób zajmujących się pisaniem takich paneli? Jeśli tak to bardzo bym prosił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 aha dzięki ale dalej jestem zainteresowany prowizoryczną ceną takiego panelu. cena panelu czy cena prowizorycznego panelu? Bo raczej każdy wyceni swoja prace w inny sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 Poniżej dychy netto nikt normalny nie będzie nawet zaczynał rozmowy przy panelu autorskim. Ale już krążą w sieci gotowe skrypty w tym stylu, które można kupić duuużo taniej, tyle, że w ich przypadku mogą wyniknąć różne problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 Miłosz - chodzi mi oczywiście o prowizoryczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 10-50k netto. Masz prowizoryczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 Coś mi się nie chce wierzyć że za panel z podstawowymi opcjami trzeba zapłacić 50tys... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 Bo to jest autorski panel, tylko tobie go sprzedadzą, nikomu więcej, a czas drogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 No to powiedzmy że nie ma być to autorski panel tylko inny niż WHMCS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 http://www.webhostingtalk.pl/topic/20629-alternatywa-dal-whmcs/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 Logowanie + rejestracja + zarządzanie kontem = 2000zł Dodatkowe moduły + zarządzanie treścią = 1000zł Faktury + PDF + Zarządzanie = 2000zł Zamawianie + płatności + skarbonka = 5000zł Automatyzacja = 3000zł? Oczywiście dolicz koszty grafiki + testowanie + szukanie dziur i błędów, a to kolejne koszty Oczywiście to mniej więcej wycena "nieprofesjonalisty" hehe Szczerze? Bierz WHMCS... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 Tak jak jest napisane powyżej, 10 tysi to już minimalne minimum, 13 do 15 tysi to tak na prowizorke starczy, jak nie chcesz autorskiego to masz ISPmanager i pochodne, HostBill czy AdminPanel. Ale WHMCS i autorskie najpopularniejsze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 No i pamiętaj o długim czasie oczekiwania na panel. Kupisz WHMCS masz licke max w 24h a tutaj musisz czekać moim zdaniem kilka miesięcy, jak dorzucisz kilka tysi i zlecisz firmie to może w miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2012 A jest taki cuś ale darmowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2012 Kiedyś widziałem tu na forum ktoś wrzucał, ale nie jestem pewien czy dokładnie o to samo chodzi. Przejrzyj forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poplop 6 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2012 Z darmowych to tylko TheHostingTool i BoxBilling. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach