Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 Witam, chciałbym zaprezentować Wam moją stronę Drastyczne.com.pl. Strona przeznaczona jest tylko dla widzów dorosłych ze względu na niektóre artykuły czy zdjęcia. Na stronie umieszczane są artykuły o seryjnych mordercach, przeróżnych anomaliach, muzyce horrorcore, chorobach itd. Na chwilę obecną nie jest tego wiele, ponieważ ledwo zacząłem nad nią prace. Długo szukałem odpowiedniego stylu, ponieważ w tej tematyce ciężko znaleźć coś fajnego. Stronka troszkę mroczna, ale mam nadzieję, że przypadnie do gustu czytelnikom. Co myślicie o tym stylu? Jest dobry? Podzielić menu na z lewej i prawej, czy zostawić tylko z lewej? Wam też nie podoba się wyszukiwarka? - ale za to przydatna... Dzięki za wszelkie opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 Zrób aby to okienko z napisem wchodzę lub nie pojawiało się tylko raz, bo jak przechodzę pomiędzy podstronami to za każdym razem się włącza. Poczytałem trochę i za bardzo lęku nie poczułem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 hardcorowo.pl masz tam obrazki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 Dzieki za cynk. Chyba nie zrozumiales ideii serwisu Wysłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarekNet 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 logo i button, generalnie oprawa strony - ciekawe, ale mało info (troszkę zerżniętych z wikipedii ;P), może zastanowiłbyś się nad wrzuceniem jakiejś upiornej muzyczki, aby zrobić klimacik? :> część fotek się nie wyświetla, dalej na każdej podstronie sprawdzają mi dowódzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 Niezły wykop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2012 (edytowany) Nie wspieram działania forum webhostingtalk.pl Edytowano Styczeń 15, 2013 przez hdmagc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2012 A co tam jest drastycznego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2012 A co tam jest drastycznego? Domena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2012 Domena Wygląd To się pojawia przy wejściu w popup z ostrzeżeniem: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kacperin/domains/drastyczne.com.pl/public_html/wp-config.php:1) in/home/kacperin/domains/drastyczne.com.pl/public_html/wp-content/plugins/content-warning-v2/lib/ajax.inc.php on line 102 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2012 też mam ten error i żaden obrazek się nie wyświetla nie ma go na serwerze nazwa.pl xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach