mzks 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 Dzień Dobry, Tak jak napisałem w temacie, poszukuję osoby która potrafi wykonywać design na serwisy poświęcone o grach komputerowych. Więcej szczegółów na temat wyglądu podam po kontakcie. Co do wynagrodzenia jestem w stanie zaoferować reklamę na całej powierzchni serwisu, plus ewentualny udział % zysków w przyszłości jakie projekt będzie przynosił. Po prostu finansowo na chwilę obecną nie stać mnie na zapłacenie za taką usługę, chociaż z drugiej strony zdaję sobie sprawę że "Graficy" z takich zleceń żyją i zarabiają. Dlatego też szukam osoby z pasją, która ma troszkę wolnego czasu i chce wzbogacić swoje portfolio o kolejny ciekawy projekt, + oczywiście reklama swoich usług w serwisie i ewentualna współpraca. Proszę zainteresowane osoby o kontakt e-mail pod adres: mzks9090@gmail.com Serdecznie Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 odezwij sie do mnie na gg 7894369 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach