`Libra 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 (edytowany) Witam. Chciałbym od was usłyszeć co sądzicie o tej firmie na dzień dzisiejszy. Dodam jeszcze że szukałem w szukajce podobnych tematów, były zbyt stare. Jestem zainteresowany hostingiem. http://livenet.pl/engine/?hosting-www,29 Edytowano Marzec 10, 2012 przez `Libra (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voti 19 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 (edytowany) [milosz@oxygen ~]$ whois ivenet.pl No information available about domain name ivenet.pl in the Registry NASK database. Miłosz livenet Edytowano Marzec 10, 2012 przez voti (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 Miłosz livenet Autor dał ivenet na początku to i Miłosz szukał ivenet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 Miłosz livenet Miłosz, o 10 marzec 2012 - 23:55, powiedział: [...] Ten post był edytowany przez `Libra dnia: Dzisiaj, 00:02 wcześniej było inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
`Libra 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 Było było, przez omyłke zjadłem literke, czekam na opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 Mam VPS z DA. Jestem zadowolony z usług, wszystko działało jak należy tylko ja coś z nim zepsułem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 @up Jak długo posiadasz tam serwer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
`Libra 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 A jeżeli chodzi o hosting, to jak wygląda sytuacja? Głównie chodzi mi o uptime a także czy ich sprzęt nie zamula i jak wygląda support. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 A jeżeli chodzi o hosting, to jak wygląda sytuacja? Głównie chodzi mi o uptime a także czy ich sprzęt nie zamula i jak wygląda support. Popatrz na cenę, a teraz na cenę konkurencji i jeszcze raz na cenę livenet Poczytaj ogólne opinie na forum Jak za takie pieniadze cudów nie oczekuj, ale jak chcesz "od czegoś" zacząć to możesz wziąć To ich SLA traktowałbym z przymrużeniem oka... Potestuj, sprawdź konkurencję i oceń sam wydajność, jakość, support z konkurencją... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
markonix 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2012 Od 2012-03-18 czekam na odpowiedź w HelpDesku. Od początku współpracy czyli około pół roku nie otrzymałem umowy (oczywiście się przypomniałem nie raz). Administrator przeciętny - zła komunikacja (wyłącznie helpdesk stąd ciężko np. wykonywać równolegle jakieś większe prace). Za każdym razem muszę podawać dane do serwera. Do tego wtopa jak zablokowanie bazy danych (gdybym nie wszedł akurat na komputer to strony by sobie leżały i cały dzień bo nawet nie przeszło przez myśl aby sprawdzić czy po skończonej pracy działają prawidłowo...). Via e-mail - brak kontaktu. Helpdesk - jak wyżej. Komunikator na WHT - też kontakt się urwał. Jeszcze nie próbowałem tylko telefonu... Firma krzak, ogólnie nie polecam, jestem zawiedziony bo początek był ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
markonix 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2012 Edit: Numer nieprawidłowy. Zaraz mnie weźmie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach