Gość Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 Mam do zaoferowania blogi na platformach, gdzie za utrzymanie nie płacą Państwo dosłownie nic. W ofercie mam aż 15 serwisów blogowych, każdy z dofollow i oczywiście na innym IP. Dzięki takiej ofercie pozyskają Państwo aż 15 unikalnych stron zapleczowych. Dodatkowy atut, że aż 6 serwisów blogowych jest bardzo dobrze odbieranych w google, przez co blogi wyświetlają się bardzo wysoko w google. Za dodatkowym linkowaniem, znajdują się nawet w TOP1 na dosyć trudne frazy! Cena za 1 bloga o 5 artykułach, jeśli będzie możliwość wstawienia zdjęcia to zdjęcie, dodanie meta tagów oraz optymalizacja wyniesie zaledwie 25,00 PLN Przykłady bloga na takiej platformie : http://bizuteria2012.wordpressy.pl/ (oczywiście, bez zdjęcia : zdjęcia wstawiam na prośbę) Wykonałem już ponad 100 takich blogów, gdzie na samym PIO sprzedałem ponad 60 sztuk W razie pytań zapraszam serdecznie do kontaktu bezpośrednio na PW lub @ : donlupak@gmail.com DonLupak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach