Gość noob4you Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 Witam , chcialbym prosic o przelew na kwote 10zl przez bluecash.pl do banku pekao s.a , wzamian za 40zl na paypalu. Kontakt GG : 41986609 Prosze o szybki kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 1 do 4 , wybacz ale coś w tym podejrzanego ... gdybyś zaproponoał 1 do 2 to jeszcze jeszcze. Wysyłasz jako pierwszy na PayPal w Prezencie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noob4you Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 nic nie ma podejrzanego potrzebuje szybko 10zl na swoim koncie bankowym dzisiaj , a jak wysle rpez paypal to i takl mi dopiero dojdzie w pon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 Wyślesz pierwszy kasę na paypala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 Chyba można usunąć temat... Autor chyba coś knuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noob4you Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 yy...? pieniadze wysle jak otrzymam 10zl na koncie bankowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 yy...? pieniadze wysle jak otrzymam 10zl na koncie bankowym. Wybacz ale w tym momencie jesteś dość... Śmieszny: Użytkownicy 0 postów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 yy...? pieniadze wysle jak otrzymam 10zl na koncie bankowym. Przestańcie kombinować i nabierać ludzi na takie rzeczy. Proponuję zmiane regulaminu i banowanie za takie posty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 Albo wysyłasz pierwszy kasę i się uwiarygadniasz albo... spadaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 Wiadomo że wałek - z tym że na mniejszą kwote więc oszust jest w 100% pewny, że nikt się na policje za te 10-15zł nie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noob4you Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 Juz nieaktualne , znalazlem usera co mi juz pomogl , powinien wieczorem napisac swoj post z enie jestem oszustem , pozdro dla wszystkich wyzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 Tak do wieczora dostanie 40 złotych na konto, czy może kolega potwierdzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noob4you Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 (edytowany) wieczorem potwierdzi ten co mu wyslalem pieniadze i co on mi wyslal , nie ma go teraz na gadu napisal ze wieczorem napisze post. Uzwgledniajacy moja wiarygodnosc Edytowano Marzec 10, 2012 przez noob4you (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 Też posiadający 0 postów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 Co za czasy nastały, że ludzie chcą robić w bambuko za 10zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 Kilka takich ogłoszeń na róznych forach i nie pytaj ile kasy taki cwaniak zbierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 Aż pewnego pięknego i słonecznego dnia ktoś się solidnie wkurzy o te 10 czy tam 15 PLN i finał będzie taki: http://www.bomba.org/assets/uploads/images/4f50b82d1ae33.gif Wtedy może się ktoś nauczy że nie warto więcej kombinować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 Też posiadający 0 postów ? Nie, zarejestruje się 5 minut przed postem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 a jak wysle rpez paypal to i takl mi dopiero dojdzie w pon. 2-3 dni robocze.. sobota i niedziela dla większości ludzi jest dniem wolnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach