Gość jacekaki Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2012 Witam , tak jak w temacie mam do sprzedania licencje pod skrypt IPB. Kontakt pw lub gadu ; 41749379 Cena : 100zl Zdjecie z PAE : http://imageshack.us/photo/my-images/221/obrazdb.jpg/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutaj 4 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2012 Otrzymałem na razie sam klucz, bez całkowitej licencji, bo jak wiadomo sam klucz w sobie nie jest licencją, dlatego czekam na dalszy rozwój wydarzeń, gdyż z użytkownikiem nagle urwał się kontakt na gg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutaj 4 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2012 no chyba widac prawda nie każdy musi byc stalym użytkownikiem aby cos sprzedac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2012 Od gościa który zakłada nowy profil na wht celem sprzedania ipb... gratuluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2012 Chociaż trzeba było przeszukać forum lub sieć w poszukiwaniu GG, na ten numer GG już są 3 posty na różnych profilach i już raz były kasowane posty z tym kontaktem, w/g mnie wtopiłeś kasę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2012 Gdyby ludzka głupota i naiwność potrafiła latać to PLL LOT dawno by zbankrutował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutaj 4 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2012 Wiadomo, że głupio zrobiłem, ale trzeba też w ludzi wierzyć, tutaj prawdopodobnie się przejechałem. Zobaczymy jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarninG 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2012 do kiedy licencje sprzedaje się za 100 zł ? trzeba nie mieć oleju w głowie aby coś takiego próbować kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2012 Powiedz że kupiłeś przez allegro... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość targus Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2012 (edytowany) Nie licz się że odzyskasz kase mnie już naciągnoł konto na allegro ma zablokowane http://allegro.pl/Sh...item=2193155556 ewentualnie co dla was mogę zrobić to podać jego numer konta i adres to jest dziecko co oszukuje ale jeszcze nikt z nim nic nie zrobił . Edytowano Marzec 9, 2012 przez targus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2012 konto pewnie prepaid w bzwbk ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutaj 4 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2012 (edytowany) Ja mam jego imie nazwisko, nr konta bankowego, nr gg, adres pocztowy i prawdopodobnie znalazłem jego konto na fejsbooku. Jego konto na allegro też mam I chyba zgłoszę to do prokuratury jako wyłudzenie pieniędzy Edytowano Marzec 9, 2012 przez Gutaj (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2012 Daniel Grzesiak ? czy jakoś tak ci podał swoje dane ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutaj 4 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 (edytowany) Tak, Daniel. Odpisał mi. Po tym jak powiedziałem, że zgłoszę cała sprawę na prokuraturę. 2012-03-10 01:19:26 :: ipb skrypt przeciez 2012-03-10 01:19:30 :: ipb skrypt ci wyslalem na maila 2012-03-10 01:19:33 :: ipb skrypt co ty odemnie chcesz 2012-03-10 01:19:33 :: ipb skrypt ?? 2012-03-10 01:25:31 :: ipb skrypt nic sie nie buj 2012-03-10 01:25:35 :: ipb skrypt chcesz cale konto musisz czekac 2012-03-10 01:25:41 :: ipb skrypt bo licencja jest an forum jednymn 2012-03-10 01:25:43 :: ipb skrypt znanym Edytowano Marzec 10, 2012 przez Gutaj (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 Weź od niego z powrotem tą stówę, a na drugi raz nie "buj" się używać główki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutaj 4 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 Typek jest moim mistrzem, każe mi wyslać dodatkowe 10 zł abym otrzymał całą lickę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach