qetli 10 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2012 Mam Taki kod html: <select name="jezyk" size="1" class="filtr_select"> <option>Dowolna branża</option> <option>Angielski</option> <option>Niemiecki</option> <option>Francuski</option> </select> Chce osiągnąć taki wygląd formularza: Dodam że nie jestem lajkiem lecz tego nie robiłem i nie wiem . Dzięki. Pozdrawiam QeTli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2012 Możesz bardziej wytłumaczyć jaki wygląd chcesz osiągnąć, bo w ogóle nie rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qetli 10 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2012 Jest obrazek zobacz Chodzi mo jak zrobić aby zmienić standardową strzałkę do rozwijania listy na tą która jest na obrazku w poscie nr 1 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2012 Formularz z wybieraniem odpowiedzi, i zamiast standardowego wyglądu strzałki, to chce mieć tę strzałkę którą podał w pierwszym poście. Tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qetli 10 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2012 Tak właśnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2012 http://ryanfait.com/resources/custom-checkboxes-and-radio-buttons/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach