Gość Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2012 Witam Szukam niewielkiego hostingu płatnego z możliwością zakupu planu miesięcznego lub kwartalnego. Znalazłem webd.pl ale podobno jest mocno niestabilny. Potrzeba mi tylko jakieś 500MB miejsca, transferu ~5GB miesięcznie, MYSQL i PHP. Możecie mi coś polecić? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2012 Ciężko ci coś poradzic tak malego i z platnością miesięczną - podaj swój budżet. mzone.pl za 6zl/miesiąc, webh.pl też 6 zl/miesiąc , tyle ze więcej niż wymagasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2012 (edytowany) Od przybytku głowa nie boli dziękuje za namiary, są to w miarę stabline hostinigi? Co do budżetu to właśnie im taniej tym lepiej, ale nie znacznym kosztem stabilności. Chcę mieć pewność że firma dba o to, by nie było żadnych usterek i faktycznie jeśli są to b.rzadko. Powiedzmy że budżet wynosi do 50zł. Ten webh.pl nie ma planu 6zł na miesiąc, tylko 45/m. Ale ten pierwszy już całkiem porządny cenowo, ha. Edytowano Marzec 8, 2012 przez Kamil Krzyszczuk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2012 W webh.pl jest plan za 6,10 zl miesięcznie. Kliknij na zakładkę serwery www. Te 45 zl miesięcznie to opłata za inna usługę - serwer reseller. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2012 Chcę mieć pewność że firma dba o to, by nie było żadnych usterek i faktycznie jeśli są to b.rzadko. Powiedzmy że budżet wynosi do 50zł. Nie znajdziesz firmy, która nie ma żadnych usterek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach