WarninG 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2012 Witam sprzedam domenę zarejestrowaną ponad rok temu Wrzucaj.eu na hostingu Active24.pl Możliwa cesja / wydanie kodu authinfo Allegro możliwe. Cena 1500 zł do negocjacji. pisać w temacie oferty. domena ma wiele zastosowań. np. hosting plików / obrazków / badz serwis typu chomikuj.pl domena naprawdę dużo warta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2012 nigdy nie dostaniesz tyle za tą domenę, tym bardziej że np. wrzucaj.to jest dostępna i lepsza od twojej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarninG 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2012 oczywiście każdy ma prawo wyrazić swoją opinie. Wrzucaj.to słabe lepiej już Wrzuc.to, po za tym domeny .to są mało popularnie. napisałem cena do negocjacji. to oferujcie swoje oferty. nie spieszy mi się ze sprzedażą, z czasem pewnie coraz więcej będzie warta. bo coraz mniej jest wolnych domen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2012 Około 50-60zł - cena odnowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2012 (edytowany) Nie wspieram działania forum webhostingtalk.pl Edytowano Styczeń 15, 2013 przez hdmagc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarninG 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2012 Poparzcie na ilość zarejestrowanych .pl .eu a .to a po za tym dużo osób nie wie że taka domena jak .to istnieje ja do tej pory nie widziałem lub nie pamiętałem czegoś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2012 Bo ta domena nadaje się głównie do takich serwisów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach