ratosluaf 4 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2012 "Nie możesz zmienić sygnaturki dopóki nie będziesz posiadał 5 zatwierdzonych postów" Posiadam 15 zatwierdzonych postów (tych naliczanych, 2 w działach, gdzie się nie zlicza) O co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2012 Ciężko coś powiedzieć. Sprawdź proszę teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ratosluaf 4 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2012 Nadal nie mogę jej zmienić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2012 Może nie w naliczanych działach masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2012 @up - żeby admin gadał takie głupoty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2012 Niestety również nie mogę dodać sygnatury. Mam 75 postów w tym 20 naliczonych, więc wymagania są spełnione. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 Dla testu wyłączyłem limit 20 postów. Proszę sprawdźcie teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ratosluaf 4 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 Teraz w ustawieniach profilu nie ma nawet zakładki 'sygnaturka' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 U mnie działa... Możesz zrobić SS i wrzucić bo trudno mi wyobrazić sobie jak to wygląda. Klikasz na górze po prawej w kwadrat avatara > edytuj profil > sygnatura > edit + zapisz link: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=signature Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 (edytowany) Również nie mam w ustawieniach profilu, a po wejściu w Twój link otrzymuję komunikat: [#1024] Nie masz uprawnień do modyfikowania całości lub części informacji w profilu. Edytowano Marzec 10, 2012 przez Groszeq (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artfoto 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 Teraz chyba wszyscy maja taki komunikat, ponieważ w ustawieniach nie ma sygnatury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 U mnie tam działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 Musicie mieć posty ale w zliczanych działach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 Po raz drugi powtarzam, mam 87 postów w tym 26 mi wyświetla przy profilu na forum. Więc muszą to być posty zliczone, poza tym Pan Bartosz zniósł wymogi i nadal nie możemy zmienić sygnatury. Więc to coś innego i błąd leży po technicznej stronie forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2012 Może wasza ranga nie ma na to pozwolenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach