essential 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2012 Jeżeli coś się dobrze sprzedaje, to musi być to dobra okazja, prawda?! Niekonieczenie - ale istnieje spora szansa, że jest to fajna okazja www.allehot.pl - spis najbardziej popularnych aukcji na allegro. grafiki mało bo i grafik ze mnie żaden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
essential 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2012 aż tak źle, czy aż tak dobrze ? Ogólnie nie pasują mi kolory, mam wrażenie ze jest tak jakoś.. zbyt ponuro. Będę wdzięczny za każdą sugestię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2012 Strona nie jest zła, jest prosta. Ilu masz odwiedzających? Ciekawi mnie jaki jest popyt na tego typu strony, zamiast samemu wejść na Allegro i sprawdzić co się potrzebuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
essential 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2012 (edytowany) od 2 dni właściwie pomału linki rozsyłam tu i ówdzie. Narazie głównie maltretuję znajomych Póki co ciężko stwierdzić Ale masz rację - to nie jest dla ludzi którzy więdzą czego potrzebują, tylko dla takich, którzy z nudów chcą się porozglądać "za czymś" Edytowano Marzec 8, 2012 przez essential (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2012 Strona zakończyła swój żywot? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Gibała 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2012 Strona zakończyła swój żywot? Mi strona działa , sprawdź teraz może to jakieś chwilowe było ? Pozdrawiam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Maj 6, 2012 Nie działała, bo też patrzyłem, ale teraz śmiga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach