Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2012 Przeglądając oferty znalazłem coś takiego: Ciekawe jak to wygląda w praktyce ale oferta cenowo jest ciekawa, znacie może podobne oferty ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2012 Ale lokalizacja, SLA, jaka serwerownia itd.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2012 Widzę tylko , że Europa. Zapewne znowu żabojady co mi w sumie nie przeszkadza a SLA 99,99%. Widzę , że w cenie jest ILO / KVM IP lub IDRAC / KVM IP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hd-it 18 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2012 To jest netto czy brutto? Co oznacza gwiazdka? Pytanie czego tak naprawdę potrzebujesz, jest wiele konkurencyjnych ofert w PL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2012 Potrzebuje serwera z łączem 1 GBIT , tego w Polsce nie ma. Do tego transfer ponad 100 TB , 150 TB by było super a tutaj widzę , że wyjdzie mi to w granicach 700 zł / msc. To są ceny brutto, szczerze mówiąc w PL nie ma konkurencyjnych ofert więc nie wiem o czym piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hd-it 18 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2012 Jeśli chodzi o transfer to przyznaje Ci racje w Polsce tego nie dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2012 Potrzebuje serwera z łączem 1 GBIT , tego w Polsce nie ma. Do tego transfer ponad 100 TB , 150 TB by było super a tutaj widzę , że wyjdzie mi to w granicach 700 zł / msc. To są ceny brutto, szczerze mówiąc w PL nie ma konkurencyjnych ofert więc nie wiem o czym piszesz. trzymaj - http://www.100tb.com/dedicated-hosting/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2012 W USA niby potrafi być nieziemsko tanio, ale jeśli chodzi o obsługę techniczną to bywa baaardzo różnie, szczególnie podle potrafią traktować klientów spoza Stanów. Do czegoś poważnego rozważałbym jednak pozostanie w Europie, przepisy Unijne pozwalają w razie jakichkolwiek kłopotów walczyć z dostawcą, w przypadku problemów z dostawcą z USA jesteśmy w czarnej dziurze, chyba, że stać nas na wynajęcie dobrej papugi w Stanach. Tyle, że to kosztuje krocie i cały interes przestaje się opłacać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach