Vens 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2012 Witam, szukam kalendarza do wordpressa, w którym sam mógłbym dodawać wydarzenia. Przykład: Kalendarz pokazuje, że 27 listopada w telewizji ukaże się nowy odcinek jakiegoś serialu. Następny problem dotyczy komentarzy. Czy możliwe jest zablokowanie komentarzy na podstronach? Chciałbym stworzyć coś na wzór małej historii strony, ale nie koniecznie interesuje mnie, aby były tam jakieś komentarze. Wszystko oczywiście dotyczy Wordpressa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2012 Przy każdym wpisie masz opcję czy może być komentowany i możesz odznaczyć w Ustawienia/dyskusje opcję "Zezwól na komentowanie nowych artykułów" Co do kalendarza szukaj czegoś w pluginach lub napisz sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vens 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2012 Dzięki nie zauważyłem tej opcji w ustawieniach. Co do kalendarza to właśnie szukam takiego, który nie wiąże się z wpisami, a pokazuje tylko to co ja do niego wpisze. Sam nie potrafię takowego zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach