Gość Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2012 Borykasz się z problemem dojścia do TOP10 czy TOP1. Ja Ci w tym pomogę, oczywiście w bezpieczny dla Ciebie sposób i przede wszystkim stałymi linkami. Dzięki czemu TOPy będą długo cieszyć się swoimi miejscami. Okres pozycjonowania jednorazowego max. 2 miesiące, średnio 30-45 dni. Czyste i jasne warunki współpracy, podajesz www + frazy a ja wyceniam i informuje do jakich TOPów mogę zagwarantować wejście. Nie wystawiam f-vat, jeśli jest to warunkiem współpracy (niestety nie pomogę). Portfolio m.in. takie frazy w TOP1-3 jak : ogłoszenia erotyczne, depilacja, słuchawki (więcej mogę podesłać na priv) Potrzeba Ci efektywnego wykonawcy, zapraszam do mnie! W razie pytań zapraszam serdecznie do kontaktu bezpośrednio na PW lub @ : donlupak@gmail.com DonLupak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2012 jak nie faktura. To umowa chociaż możliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2012 (edytowany) Igorek, napisz do niego na PW a nie pod każdym tematem piszesz co jest możliwe a co nie. Edytowano Marzec 4, 2012 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2012 Dokładnie, jak masz sprawę PISZ NA PW. Pozdrawiam DonLupak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach