Gość targus Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2012 Witam, chciałbym wam zaprezentować portal który umożliwa sprzedaż wyznaczonych przez siebie flag. Takich jak Admin, Slot, Vip,oraz własnych klas, i Wiele innych (jakie tylko chcesz). W Panelu jest opcja zmiany z Poczekalni na automat dotpay, cashbill i profitsms. Poczekalnia polega na akceptowaniu przez admina serwera. Dotpay, cashbill i profitsms automatyzuje ten proces, automatycznie dodając przywilej na serwer. Wystarczy w opcjach aktywować i wpisać id oraz identyfikator usługi. Główne zalety. Konto Premium +Nieograniczone dodawanie serwerów +Nieograniczone dodawanie sprzedaży flag +Konto sms (Dotpay, Cashbill, Profitsms) +Poczekalnia (akcepracja przez admina) +Statystyki Dialo mod i prosta edycja +Statystyki BF2 +Instalator Map ( 1 klik i wgrana mapa ) +Instalator Pluginów ( 1 klik i wgrany plugin ) +Automatyczne usuwanie nieważnych flag +Pomoc w problemach +Własna baza(mozliwość połaczenia innych Pluginów) +Własna Sub-domena Konto Free -Limit serwerów 2 -Limit flag na serwer 2 -Poczekalnia (akcepracja przez admina) -Statystyki Dialo mod i prosta edycja -Statystyki BF2 -Instalator Map ( 1 klik i wgrana mapa ) -Instalator Pluginów ( 1 klik i wgrany plugin ) -Automatyczne usuwanie nieważnych flag -Pomoc w problemach -Własna baza(mozliwość połaczenia innych Pluginów) -Własna Sub-domena Skrypt jest na zasadzie konta z pluginem, strona łączy się na serwer gdzie jest skonfigurowany plugin. Aktywacja konta jest natychmiastowa, po zalogowaniu się w zakładce "instaluj" są gotowe pluginy sklepu, wystarczy wgrać i dopisać do plugins.ini. Nie trzeba sie martwić o konfiguracje gdyż wgrywasz juz skonfigurowany, i połączony ze sklepem. Skrypt działa w pełni z Amxbans 5.0, lecz w 6.0 musi być wyłączony plugin obsługujący adminów. SKRYPT NIE KORZYSTA Z AMXBANS. Amxbans korzysta z tego samego połączenia sql, tak samo jak mój skrypt Nie jestem autorem skryptu lecz posiadam prawa do sprzedaży owego skryptu Od teraz dla wszystkich tych którzy płacą przelewem za sklep konto Vip 5 zł konto free 1 zł kontakt gg 31410564 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2012 Heh, łezka się w oku kręci 4 lata temu pamiętam, jak coś takiego zrobiłem, nigdzie indziej takiego cuda nie było. Szkoda, że nie opatentowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość targus Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2012 Wszystkich tych którzy chcą jeszcze taniej kupić konto vip oraz mieć gwarancję udane kupna zapraszam na allegro :http://allegro.pl/skrypt-sklepu-automat-i2183629474.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach