iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2012 www.iSpaces.pl Jest to strona typu Kwejk, z śmiesznymi obrazkami/filmikami Strona jest nowa, i codziennie nad nią pracuję Zapraszam do oceny www.iSpaces.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vet0 19 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2012 Strona niczym się nie wyróżnia. Szablon i układ schematyczny jak na kilkuset wcześmiejszych stronach które widziałem o podobnej tematyce. Przeglądnąłem 3 strony (bo więcej nie ma) i nic mnie nie rozśmieszyło. Brak możliwości oceniania obrazków. Domena raczej niezbyt dobra do zapamietania przeciętnemu kowalskiemu. Co mam ocenić ? Może napis na logo zrób większy. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2012 te fotki na stronie ehh only paint Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2012 Wiesz, fotki dodają użytkownicy. 2up: Nie ma duzo, bo nowa strona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2012 Heh, jestem po pijaku i jakoś nawet te rzeczy co są tam wrzucone mnie nie śmieszą.... Druga rzecz, obrazki mają nawet podpisy typu komixxy itp. ze jak już robisz tego typu serwis to przydałoby się coś oryginalnego.] Ten top bez wyrazu, A ogólnie to Demotywatory 2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2012 Jak mnie pamięć nie myli, to jakiś czas temu pod tą domeną był jakiś serwis związany z uploadem plików, obrazków czy czego Jak chcesz to mam dwa ciekawe moduły do tego skryptu, udostępnię Ci je za link w stopce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2012 Kolopik, domyślam się że ranking, oraz top 10 Ok, napisz na GG: 28839637 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2012 jeszcze dopiszę odnośnie domeny niezbyt ciekawa nazwa na tego typu serwis ( w ogóle się nie dojarzy), do tego trochę osób może mieć problem z zapamiętaniem tej domeny, a także z poprawną pisownią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2012 "iSpaces.pl - Centrum śmiesznych zdjęć !" Mówcie co chcecie, ale ja znalazłem tam bardzo śmieszny obrazek Jak zobaczyłem logo, to ze śmiechu aż mnie brzuch rozbolał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2012 Najpierw był tam serwis związany z uploadem, potem śmieszne zdjęcia, aktualnie mamy forum wielotematyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSpaces 1 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2012 Tak, licencja jest Została jeszcze z poprzedniego forum - ForumZpi. Proszę o zamknięcie tego tematu, ponieważ to był do hostingu obrazków , taki test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach