N0Name 48 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2012 Witam poszukuję jakiegoś prostego kodu na stronę www który wskaże uptmie w % Pamiętam że takie coś było kiedyś, ale nie mogę znaleźć. z góry dziękuję . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2012 Również się przyłączam do prośby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2012 Uptime czego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2012 (edytowany) http://host-tracker.com/ xorg, lodówki. Edytowano Marzec 3, 2012 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2012 Uptime czego ? prostego kodu na stronę www który wskaże uptmie w % No chyba nie taczki :] http://host-tracker.com/ xorg, lodówki. Dzięki o to właśnie mi chodziło:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2012 Uptime systemu operacyjnego, uptime serwera www, uptime serwera mysql, uptime serwera gier, głosowego, bądź jakiejkolwiek innej usługi ? Napisane jest gdzieś czego? Nie? To dziub w piaskownice jak się nie potraficie powstrzymać od głupich tekstów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2012 xorg ma rację, napisałeś ten temat bardzo ogólnikowo. xorg, lodówki. A to jest żałosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2012 oj dobra to było .. teamt dalej otwarty, poszukuje czegoś darmowe na który będzie wskazywał uptmie serwera www (strony) strona która podał msurf jest trialowa 30dni darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2012 jak chcesz to do monitoringu w skali miesiąca to polecam serwerstatus.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2012 Ja za darmo używam, może te 30 dni to na alerty SMS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2012 być może zobaczymy za miesiąc może akurat tutaj się mylę ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach