clcnet 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2012 Na początku planuję mały ruch, ale też chciałbym rozwijać to co zacznę. Choć wiem że z rozwinięciem czegokolwiek dziś jest strasznie trudno, ale mimo to nie poddaje się i chciałbym by był to hosting gdzie od razu będzie możliwość zwiększenia, bez przenoszenia plików na nowe konto i by wytrzymał w przyszłości, gdy ruch będzie większy, bo słyszałem że czasem jest z tym trudno. Co proponujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2012 hosting gdzie od razu będzie możliwość zwiększenia, bez przenoszenia plików na nowe konto i by wytrzymał w przyszłości To zapewni Ci każda firma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2012 Polecam webh.pl ofertę znajdziesz tu: http://webh.pl/index.php?cmd=swww z kodami promocyjnymi które znajdziesz na forum wyjdzie cię taniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clcnet 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2012 Proszę o kod promocyjny do webh na PW i info gdzie go podać jeśli ktoś byłby tak miły. Nigdy jeszcze nie zamawiałem nic w webh. Czy można tam później z serwera www zrobić update do resellera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2012 Sprawdź Mzone.pl oraz UltimaHost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clcnet 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2012 Ok, dziękuje za odpowiedź, a co z tymi KODAMI promocyjnymi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2012 Przy składaniu zamówienia przez stronę internetową na okres roku każdy klient zostaje automatycznie objęty promocją. Tak wiec konto medium zamiast 100zł brutto rok kosztuje 50zł brutto. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach