dawinet 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2012 (edytowany) Witam, Jestem początkujący, potrzebuję pomocy. jak zrobić aby kategorie w moim wordpressie wygladały tak: natomiast u mnie gdy stwarzam kategorię np. clips i dodaję następną to nie dodaje mi jej do clips tylko jako oddzielna kategoria. strona: thebangbros.org | nie zawiera jeszcze zadnych tresci erotycznych wiec bez obaw. Proszę o pomoc Dzięki Edytowano Marzec 1, 2012 przez dawinet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2012 Dodając lub edytując kategorię masz takie pole nazwie rodzić i wybierasz tam kategorie nadrzędną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawinet 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2012 Właśnie robiłem tak i nie działa, nadal dodaje jako inna kategoria ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pati - uti.pl 3 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2012 (edytowany) http://www.youtube.com/watch?v=xHkKlBRl5wc Oglądaj od 1.35 Edytowano Marzec 1, 2012 przez Pati - uti.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawinet 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2012 (edytowany) No dokładnie tak robie, ale na stronie głównej nadal nie ma kategorii nadrzednych ;/ EDIT: Juz zrobione, nie mialem zaznaczonej opcji " Show hierarchy" Edytowano Marzec 1, 2012 przez dawinet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach