artfoto 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2012 Mam do Was takie pytanie, mam domenę w Masternet.pl, a chciałbym ją sprzedać dla osoby która ma konto w hekko.pl. Proszę powiedzcie co mam zrobić? Musze zrobić cesje w mastenet.pl, tak? A później transfer ja wykonuje czy osoba, która nabywa domenę? Z góry dzięki ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzecho 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2012 Tak, cedujesz domenę na nowego właściciela w Masternet. A dalej już on decyduje, czy zostaje z nią w masternet, czy prosi o kod AuthInfo i przenosi (transferuje.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artfoto 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2012 Ale to on musi złożyć o wniosek do hekko? Czy ja transferuje z masternetu do hekko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pati - uti.pl 3 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2012 On przenosi z masternetu do hekko. Ty tylko cedujesz, reszta to jest jego część. Na tym forum jest mało domeniarzy, którzy takie procedury przechodzą wielokrotnie. W tym temacie najwięcej informacji będziesz miał na di.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach