mackal 0 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2012 (edytowany) Witam Poszukuje nowego dostawcy hostingu w postaci konta resellerskiego dla zamkniętej grupy kilku - kilkunastu klientów. Po przeglądnięciu poprzednich wątków mam już pewien typ, ale zmieniają się firmy, właściciele i oferty więc zakładam ten właśnie temat, aby uzyskać aktualne informacje. Dla przybliżenia podam, że optymalna oferta z dobrą rezerwą zasobów to w moim przypadku jakieś 20-25 GB pojemności dyskowej i jakieś 50-100 GB transferu miesięcznie. Dodatkowo obligatoryjnie dostęp do cron'a i moduł CURL dla PHP Oczywiście powyższe parametry są orientacyjne z przyjętym mocno zapasem. Głównym warunkiem wyboru jest cena, choć opinie o firmie też będą brane pod uwagę. Edytowano Luty 29, 2012 przez mackal (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2012 Sprawdź w mzone.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.biznes-host.pl 121 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2012 Witam Zapraszam do zapoznania się z nasza ofertą: https://biznes-host....g-bh&rodzaj=bit Koszt konta reseller to podwójna opłata jak za konto www. Wstępnie proponuje pakiet Standard: 25 GB pojemności 100 Gb transferu miesięcznie 10 % - limit CPU Koszt to: 62 zł/kwartał 118 zł/poł roku 198 zl/rok. W przypadku dodatkowych pytań zapraszam na bok@biznes-host.pl lub na Livechat. Pozdrawiam. Marek Drzewiecki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2012 (edytowany) Zapraszam do naszej oferty kont reseller, tu polecam RS20 lub RES40: http://www.mzone-net....php?d=reseller Obsługa poprzez WHM/cPanel Lokalizacja PL lub UK do wyboru Własne adresy DNS Prawdziwy support 24/7 Przy płatności rocznej aż 2 miesiące gratis Niezależne kopie zapasowe Koszt serwera: RES20 (20/100 GB) - 60 złotych na miesiąc RES40 (40/150 GB) - 120 złotych na miesiąc W przypadku pytań zapraszam do kontaktu z konsultantem, chat dostępny na stronie głównej na górze. Obsługa zadań CRON oraz cURL jest praktycznie dostępna w każdej firmie. Edytowano Luty 29, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2012 Bierz Mzone.pl będziesz zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mackal 0 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2012 Właśnie analizuje różne rozwiązania. Mzone widzę cieszy się dobrą opinią, ale finansowo za RES20 jest to praktycznie 4 razy więcej niż płaciłem dotychczas za identyczne parametry więc to temat z którym trzeba się przespać i poddać wewnętrznej dyskusji jeszcze. Cichaczem zacząłem się zastanawiać nad VPS'em patrząc na ceny Ale o tym może później i w innym temacie jak nic fajnego w kategorii resellera nie znajdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evuzo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2012 (edytowany) Ja mam resellera w biznes-hoście i nie narzekam. Jedyny problem jaki napotkałem to wyłączone "magic_quotes_gpc", a gdyby nie to, to jakość jest naprawdę dobra. Edytowano Marzec 2, 2012 przez evuzo.com (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mackal 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2012 Temat do zamknięcia - wybrałem biznes-host.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2012 Ja mam resellera w biznes-hoście i nie narzekam. Jedyny problem jaki napotkałem to wyłączone "magic_quotes_gpc", a gdyby nie to, to jakość jest naprawdę dobra. Również w BH miałem ten problem... Zmieniłem na Unixstorm.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2012 Ja ci biznes-host.pl polecam sam mam u nich resellera. Zachęcam do kupna z mojego reflinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach