regdos 1848 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2012 http://targiehandlu.pl/ - ktoś się wybiera ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artfoto 0 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2012 Fajnie to wygląda, tylko szkoda, że nie jest to w sobotę/niedzielę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 29, 2012 w weekend na ogól sie nie pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2012 2 marca w Poznaniu Piątek to jeszcze nie weekend ( no chyba że po południu ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 29, 2012 To była odpowiedź do wypowiedzi wyżej a nie do daty w piątek, myslałem, że to oczywiste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2012 To była odpowiedź do wypowiedzi wyżej a nie do daty w piątek, myslałem, że to oczywiste Ide spać, bo jak już nie rozumiem co ty piszesz to ze mną źle Byłem w tych halach 2 tyg, temu, ale pogubiłem się w tym numerowaniu hal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach