dong 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2012 Szukam jakiegoś rotatora, który będzie rotatorem dla przeglądającego, a nie dla wszystkich. Chodzi o to, żeby użytkownikowi mojej strony wyświetlała się przy każdym odświeżeniu strony inna reklam. Proste rotatory działają tak, że wyświetlają losowe strony, czasem po 10 razy można trafić na tę samą reklamę - tego chce uniknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michael Dicson 73 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2012 Ja moge polecić openxa ale u mnie to on coś nie pracuje poprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pietrovek 19 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2012 (edytowany) yyy...a w czym ten rotator ma byc napisany? PHP,JS...? Edytowano Marzec 1, 2012 przez pietrovek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2012 Openx to taki mega kombajn napisany w php, choć można serwować reklamy wstawiając do kodu strony javascript. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michael Dicson 73 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2012 Tylko powiedz mi dla czego u mnie reklamy nie wyświetlają się cały czas tylko bannery co jakiś czas znikają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach