Swing 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2012 Witam Szukam serwera pod startujący niewielki sklep. Planuję wykupienie niewielkiego pakietu i w razie potrzeb wykupowanie z czasem lepszych. Jak się domyślacie, ma być tanio i dobrze. Proszę Was o poradę, bo nie mam doświadczenia ani rozeznania na rynku. Z góry dzięki za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hoste.pl 8 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2012 Na początek proponuję Serwer Start z naszej oferty. Obecnie ten pakiet w promocji jest tańszy na pierwszy rok + domena gratis. W każdej chwili w przyszłości, można zmienić opcję na wyższą, bez konieczności przenoszenia danych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.biznes-host.pl 121 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2012 Witam Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą: http://biznes-host.pl/?s=hosting-bh W przypadku dodatkowych pytań zapraszam na bok@biznes-host.pl lub na LiveChat. Pozdrawiam Marek Drzewiecki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2012 Zapraszam do naszej oferty, tu polecam najtańszy serwer Basic MZ ONE: http://www.mzone-net.eu/index.php?d=kontawww 3GB pojemności dysku aż 30GB transferu na miesiąc systematyczne kopie zapasowe bogaty cPanel z autoinstallatorem skryptów Installatron (także skrypty sklepów) prawdziwa pomoc przez 24/7 dogodne płatności (wpłata na konto, Paypal) Roczny koszt utrzymania serwera tylko 60 złotych (W pakiecie darmowa domena PL) W przypadku pytań zapraszam do kontaktu! Konto testowe (bezpłatne na 7 dni) zakładamy z linku: https://www.service.mzhost.co.uk/index.php?/cart/konto-testowe/&step=0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2012 Polecam firmę Biznes-Host.pl sam z niej korzystam. Zachęcam z skorzystania z mojego reflinka, który jest w stopce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
castpol.pl 6 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2012 (edytowany) Witam, Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą serwerów www. Na początek polecam pakiet cp5G, który z zapasem wystarczy na mały sklep. Nasze serwery są umiejscowione w własnym DataCenter zlokalizowanym w Tucholi, a bazy danych trzymane na dyskach SSD, co znacznie wpływa na wydajność stron. Pozdrawiam, Łukasz Edytowano Luty 28, 2012 przez castpol.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2012 Polecam Mzone.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Swing 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2012 Wybrałem- mam nadzieję, że tym razem dobrze. Dzięki za oferty i podpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Swing 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2012 No i wybrałem. Nie zdążyłem wrzucić plików, a serwer już padł. Jakieś fatum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2012 No i wybrałem. Nie zdążyłem wrzucić plików, a serwer już padł. Jakieś fatum. Coś Ty wybrał, pochwal się ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Swing 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2012 Nie chcę na "dzień dobry" robić fermentu Jest to jedna z firm które zaoferowały się w tym temacie i nie jest to mzone, chociaż byłem bardzo bliski tej decyzji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
castpol.pl 6 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2012 No i wybrałem. Nie zdążyłem wrzucić plików, a serwer już padł. Jakieś fatum. Jest awaria łącza nad którą są obecnie robione prace - nie mamy na to wpływu, tak trafiłeś Dostaniesz miesiąc rekompensaty za to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Swing 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2012 O, elegancko. Dzięki. Już piszę na gg w tej sprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach