SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2012 Jak masz forsę mogę ci polecić bardzo fajny silnik za 100 dolców. Na pewno serwis na tym skorzysta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2012 Obrazki i dodawane treści to porażka. Odwiedzam tą stronę już któryś raz, za każdym razem po przejrzeniu ~6 stron zastanawiam się co mi odbiło że od razu nie opuściłem tej strony. Odwiedziłem ją z 3 razy i za każdym razem z tego wątku w celu rozeznania w temacie, napisania opini. Nie obraź się ale już gimby wchodzą na ambitniejsze strony.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 treść powala.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2012 (edytowany) Jak już mówiłem, nie dodaję tam obrazków, ewentualnie paczki. Użytkownicy wybierają to, co ląduje na głównej. To czysty interes Na takie serwisy jest teraz moda, dzieciakom się to podoba Nie tworzę tego portalu ze względu an to, że lubię kwejki i inne demotywatory... Nie przeglądam w ogóle tych stron, bo mnie to nie rajcuje. Edytowano Czerwiec 16, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 Pozwolę sobie odświeżyć temat, bo troszkę się pozmieniało. Strona zmieniła adres na: www.Najsy.pl, oraz wygląda na "taki sobie" i tutaj pojawia się prośba do Was. Jak Wam się to widzi? Dysponowałem niskim budżetem więc wyszło, co wyszło Możecie coś jeszcze doradzić? kolejne pytanie: Ile może kosztować stworzenie takiego szablonu? Nie wymagam fajerwerków, tylko żeby było to w miarę miłe dla oka. Mam zamiar odłożyć trochę na szablon, ale chciałbym mniej więcej orientować się ile taka przyjemność by mnie kosztowała. Jak ktoś ma coś do zaoferowania to proszę o info na priv Pozdrawiam, Kacper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Stanowski 11 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 Ile masz wyświetleni dziennie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 Ile masz wyświetleni dziennie ? Odsłon dziennie: 1 516 Było więcej, ale zmieniłem domenę i staty strasznie spadły, choć użyłem przekierowania 301, jednak pozycja została stracona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 Według mnie za mało kolorów. Powinno być jeszcze więcej i jeszcze bardziej razić w oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2012 Według mnie za mało kolorów. Powinno być jeszcze więcej i jeszcze bardziej razić w oczy. Rozumiem, że to ironia? Osobiście nie lubię stron rażących w oczy, jestem wrażliwy, o dziwo ta mnie nie razi, więc już zgłupiałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach