ArabSmall 118 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2012 Witam, znowu mam pewien problem z PHP + SSH2, a dokładnie nie mogę uruchomić aplikacji steam. Gdy chce, aby skrypt wykonał polecenie ./steam to go nie wykonuje, ale gdy już dam ./steam -comand update -game cstrike -dir csrv -verify_all -retry to serwer zaczyna się pobierać, ale są błędy z racji że nie ma włączonego steama. Czyli 2 podobne komendy (1 uruchamia, 2 ściąga serwer), ale komenda która uruchamia steama nie chce się wykonać. Stworzyłem nawet skrypt .sh i w nim wszystko zamieściłem, ale ten sam błąd. Miał ktoś podobny problem, albo wie jak rozwiązać ten? Z góry dziękuje za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2012 A cóż to za błąd.. pozwól, niech poszukam szklaną kule w kartonie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArabSmall 118 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2012 Hmmm.... Sprawdziłem to 3 razy i zawsze miałem z jakimś plikiem .reg, a gdy teraz powtarzam tą sytuacje to działa prawidłowo oraz ten plik tworzy się automatycznie /root/.steam a wcześniej tego nie było. Także przepraszam bardzo, ale problem już znikł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach