IPB 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2012 Witam. Chciał bym zaprezentować oraz zaprosić was na forum e-masterzy.tk Co oferujemy? Strefa reklamy - Zareklamuj u nas swoją stronę lub forum Strefa webmastera - Jesteś początkującym webmasterem? My Ci pomożemy! Strefa grafika - Prace użytkowników i wszelkie zlecenia. Strefa TV Cyfrowej - Dyskusje na temat Polskich platform cyfrowych oraz Naziemnej TV Cyfrowej (DVB-T) Zapraszamy serdeczne - http://e-masterzy.tk/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 25, 2012 Domena .tk jest mówiąc niefajnie śmieciowa i na start dyskwalifikuje projekt ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IPB 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2012 Domena jest tymczasowa. Zmiana domeny nastąpi gdy serwis na siebie zarobi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
INTER-COM 21 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2012 Pracy wiele przed tobą aby zarabiał, dwa kolorystyka wstrętna granatowy z czarnym brzydko bije w oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2012 Domena jest tymczasowa. Zmiana domeny nastąpi gdy serwis na siebie zarobi. Ale rejestracja domeny, chociażby pl, nie kosztuje 5000 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
INTER-COM 21 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2012 9.89zł/netto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
INTER-COM 21 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2012 Z tą domeną to aby cokolwiek wyszło z nią to trzeba dopłacać za wejście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 25, 2012 Dycha za domenę i to jeszcze za dużo ? No litości... Nie klikam w linki z końcówką .tk, tym razem wszedłem i wyszedłem. Nic tam nie ma, lipna domena i wygląd też taki jakiś nijaki, ale to moja opinia jezeli chodzi o wygląd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artfoto 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2012 Grafika bardzo słaba, brak postów. Aktualnie nawet nie zarobicie na domenę (10 zł). Prosta zasada, żeby zarobić trzeba najpierw wydać (zainwestować). I nie czekajcie aż ktoś zacznie pisać, sami zacznijcie nabijać posty, powiększać ilość podstron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach