SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2012 (edytowany) Witam Potrzebuje DA na okres około 3-6 mies. Zwracam się do was z pytaniem gdzie mogę kupić licencję w postaci abonamentu miesięcznego ? Z góry dziękuje Edytowano Luty 24, 2012 przez SaVaGe123 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2012 Możesz zakupić serwer z licencją: https://www.service.mzhost.co.uk/index.php?cmd=module&module=25&cid=180 Ewentualnie licencję External, ta jest jednak dużo droższa. Nie sprzedajemy samych licencji Internal bez serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2012 (edytowany) Działa to na takiej zasadzie że DA można zainstalować tylko na VPS zakupionym w waszej firmie ? Czy można na zewnętrznych serwerach ? [EDIT] Dobra już wiem doczytałem się a czy do DA można wpinać zewnętrzne serwery ? Edytowano Luty 24, 2012 przez SaVaGe123 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2012 a czy do DA można wpinać zewnętrzne serwery ? Możesz miedzy serwerami z DA ustawić klaster dns Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach