IPB 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2012 Pidgin (dawniej Gaim) jest darmowym multikomunikatorem internetowym obsługującym wiele protokołów. Początkowo przewidywany był wyłącznie dla systemów opartych o jądro Linux`a, jednak z czasem powstała także wersja dla systemów Windows. Pidgin dla Windows okazał się strzałem w dziesiątkę, gdyż Windows jest najpowszechniejszym systemem operacyjnym, przystosowanie Pidgina do Windowsa było równoznaczne z poszerzeniem grona potencjalnych odbiorców o dziesiątki milionów. Program umożliwia komunikację w sieciach: AIM, Bonjour, GG (dawniej Gadu-Gadu), Google Talk, Groupwise, ICQ, IRC, MSN, MySpaceIM, QQ, SILC, SIMPLE, Sametime, Jabber/XMPP(w tym konta Facebook oraz NK), Yahoo!, Zephyr. Dzięki przejrzystym wskazówkom portalu Pidgin Pomoc poznasz funkcje oraz rozwiążesz ewentualne problemy z komunikatorem Pidgin . Adres: http://pidginpomoc.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IPB 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2012 Oceni ktoś moją stronkę czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artfoto 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2012 Jeśli chodzi o layout to prosty, schludny. Ja osobiście do logo dodałbym tego ich *ptaszka*, powinno ciekawiej wyglądać. A tak poza tym mało treści na stronie jak na razie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2012 Oceni ktoś moją stronkę czy nie? A coś taki nerwowy jest? Ledwo co temat wczoraj rozpoczełeś i wszyscy mają się rzucić na Twoją stronę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2012 (edytowany) @Miłosz: liczył na wzrost UU Edytowano Luty 25, 2012 przez kaszub1136 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach