gracz12 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2012 Witam , Mam zamiar zakupić serwer w No1Host.pl Czy ktoś miał tam serwer ?? Z tego co zauważyłem to firma miała jakąś przerwę i od ponad 2 - 3 tyg działa chyba normalnie. Proszę o opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2012 Temat na GHT... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gracz12 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2012 "" GHT WKROTCE WRACAMY "" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Luty 24, 2012 To wejdź na nowe GHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gracz12 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2012 nie znam adresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2012 GHTalk.pl Tąpnięte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2012 Witam, Tą firmę jak najbardziej polecam, co prawda mieli tam jakąś przerwę lecz nie było problemu z serwerami. Jeśli jesteś bardzo ciekawy napisz na BOK o serwer testowy. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2012 to chyba nie była przypadkowa przerwa skoro na stronie głównej był napis "Prywatna hostownia" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ExPeRt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2012 miałem tam kiedyś serwer cs-a i nie narzekam jak dla mnie jest dobry host choć co prawda raz tak było że przez dwa dni czekałem ale to bardzo dawno temu. Moi znajomi którzy korzystają z ich usług uważają że host jest dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach